Fitte bodyguards lopen hele tijd langs limo Kim Jong-un

Fitte bodyguards lopen hele tijd langs limo Kim Jong-un Video: Ruptly

Een grappig tafereel gedurende de historische ontmoeting tussen de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in. Na een eerste sessie tussen beide heren, verliet Kim het Vredeshuis met een zwarte limousine… en twaalf bodyguards die op elk moment in de buurt van de wagen liepen.

De Noord-Koreaanse leider stond op het punt om samen met enkele landgenoten te lunchen. Dat deden ze immers in het noordelijke gebied van Panmunjeom, de gedemilitariseerde zone tussen beide landen. Hij werd vervoerd met een zwarte limousine, maar kreeg daarbij dus ook het gezelschap van een dozijn bodyguards die hun leider geen moment uit het oog wilden verliezen. Gelukkig bleef de snelheid van de wagen beperkt.

De schouwspel zorgden wel voor wat hilariteit op sociale media. “Waarom is Kim niet naast zijn eigen limousine aan het rennen? Het zou hem goed doen”, reageerde iemand onder meer.

Na de lunch kwamen de Koreaanse leiders opnieuw samen om een herdenkingsboom te planten. Vervolgens staat nog een diner op het programma, met aansluitend een afscheidsceremonie. Intussen is ook besloten dat ze later dit jaar officieel vrede zullen sluiten tussen hun landen.

Corrigeer

MEER NIEUWS