27ste bedevaart Zandhoven-Scherpenheuvel

27ste bedevaart Zandhoven-Scherpenheuvel

De start van het bedevaartseizoen. Foto: rr

Zandhoven - Al voor de 27ste keer vertrekt een groep sportievelingen en pelgrims op 12 mei vanuit Zandhoven op bedevaart naar Scherpenheuvel.

Voetgangers die willen aansluiten kunnen om drie uur ’s morgens starten aan de parochiezaal in Zandhoven. Er is geen gemeenschappelijk ontbijt voorzien. Er wordt gewandeld door bossen en veldwegen over een afstand van ongeveer 48 kilometer. Als deelname in de kosten wordt door Parochiale Werken Zandhoven 10 euro gevraagd. Fietsers mogen wat langer in bed blijven liggen en starten om 8 uur aan de parochiezaal. Zij betalen 2 euro verzekering. Info over de voetbedevaart bij luc1.verelst@telenet.be. Fietsers kunnen zich informeren bij vandijckmarja@hotmail.com. Om 15u is er eucharistie in de basiliek van Scherpenheuvel, waar ook Samana Zandhoven aanwezig is. Voetbedevaarders kunnen indien gewenst met de bus terug als er nog vrije plaatsen zijn.

Inschrijven voor 5 mei is noodzakelijk.Dat kan door overschrijving van het bedrag op rekeningnummer BE31 4052 0342 1155 van Parochiale Werken Zandhoven met vermelding van naam en geboortedatum van de deelnemers.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio