Food

Sandra Bekkari lanceert haar eigen brood

Sandra Bekkari lanceert haar eigen brood

Foto: ggm

Na vier Nooit Meer Diëten-boeken en het tv-programma Open Keuken lanceert Sandra Bekkari maandag haar eigen brood. "Ik ben niet tegen brood, ik ben voor goéd brood”, vertelt ze op Instagram.

Omdat kijkers wilden weten waar ze écht vol­koren speltbrood konden kopen, sloeg Sandra Bekkari zelf aan het bakken. “Het is een 100 procent volkoren speltmeelbrood, iets wat je lang niet overal vindt.”

Het brood van is voorlopig enkel bij Carrefour te verkrijgen, maar op termijn moeten daar ook warme bakkers bij komen. Op Instagram liet ze alvast een glimp zien van het brood. Naar verluidt is ze er negen maanden mee bezig geweest om het te ontwikkelen. 

 

"Ik ben niet tegen brood, ik ben voor goéd brood”! Met enige trots stel ik jullie na 9 maanden testen (een zwangerschap dus ;-)) mijn eigen 100% volkoren speltbrood voor. Het brood is gemaakt volgens een eenvoudig en heel puur recept, het bevat acht ingrediënten, geen additieven en geen E-nummers. Er worden ook geen extra gluten aan toegevoegd. Het brood bestaat voor 100% uit Volkoren speltmeel, boordevol vezels. De graankorrels worden op steen gemalen, waardoor de voedingsstoffen én smaak optimaal behouden blijven. Het brood met speltdesem krijgt ook de nodige tijd om te rijzen waarbij het een rijke nootachtige smaak ontwikkelt. Bakken op steen geeft het brood een heerlijk krokante korst. Dankzij het gebruik van Posidonia zout kon het zoutgehalte met maar liefst 25% terug geschroefd worden. Een scheutje olijfolie en een kleine toets honing zorgen voor een unieke smaak. Het brood wordt vanaf maandag iedere ochtend vers gebakken aan Carrefour geleverd. Binnenkort gaan we ook samenwerken met de warme bakkers, want ik draag hen een warm hart toe. Dit is de eerste stap. Wordt vervolgd dus ?? #ikbenniettegenbroodmaarvoorgoedbrood #100%volkorenspelt #lekkeréngezond #vanafmaandagbijcarrefour #inwestvlaanderengebakken ??

Een bericht gedeeld door Nooit Meer Diëten (@sandrabekkari) op

 

Corrigeer