Mode

Ook vrouwen met een maatje meer zullen in de lingerie van Rihanna passen

Ook vrouwen met een maatje meer zullen in de lingerie van Rihanna passen

Foto: Instagram

Rihanna had eerder al aangekondigd dat ze met Savage x Fenty haar eerste lingerielijn zou lanceren, maar nu is ook bekend geraakt dat die collectie inclusief zal zijn en dus ook in grote maten wordt uitgebracht. Goed nieuws dus voor vrouwen met een maatje of een cup meer.

Rihanna is duidelijk van plan om enkel producten te lanceren die een groot doelpubliek aanspreken en niet enkel de blanke vrouw met een maatje 26. Zo bracht ze met Fenty Beauty al een make-uplijn uit voor elke huidtint. Dit keer zal haar lingeriecollectie Savage x Fenty ook slipjes verkopen die gaan tot 3X en beha's tot 44DDD, in Europa respectievelijk goed voor een 54 en een 100F. Ideaal dus voor wie een maatje meer heeft.

Dat nieuws maakte de superster zelf bekend via Instagram. "Savage komt in alle vormen en maten", klinkt het. En daarbij werd meteen ook de releasedatum vrijgegeven. Vanaf 11 mei moeten de stuks wereldwijd verkrijgbaar zijn. Het label zal naar verluidt trouwens met een soort van jaarlijks lidmaatschap werken waarbij je kortingen kunt krijgen.

 

savages come in all shapes and sizes!! ya ready? @savagexfenty MAY.11.2018

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees