WIN: 50 duotickets voor de Tuindagen van het Park Van Beervelde (1)

Belofte maakt schuld, en wat we aankondigen, doen we ook. Ook bij deze editie van de Tuindagen van het Park van Beervelde mogen we van de organisatie niet minder dan 50 duotickets weggeven aan de lezers van Lochristi Blogt. Die moeten er wel een kleine moeite voor doen. Naar de site van de Tuindagen van het Park van Beervelde surfen, en daar op zoek gaan naar het antwoord op een vraag die ons door graaf Renaud de Kerchove zelf ingefluisterd werd. De Tuindagen van het Park van Beervelde vinden plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 mei.

De vraag is geïnspireerd op de gastregio van de lente-editie van de Tuindagen van het Park van Beervelde: Hauts-de-France.

De vraag: Wat is de naam van de bootjes waarmee de mensen van  Saint-Omer zich door de polder  verplaatsen?

Het antwoord is (in verschillende talen) te vinden op de site van de Tuindagen van het Park van Beervelde. U moet wel de moeite doen om even dieper in de site te gaan. Voor tickets die 10 euro waard zijn en voor de dagbeleving die u cadeau krijgt is dat het minste dat u kan doen.

Antwoorden mailen naar rudy.tollenaere@telenet.be. Vermeld in het onderwerpveld zeker DAG 1 TUINDAGEN BEERVELDE LENTE 2018 

Vermeld ook uw woonplaats. De winnaars krijgen hun tickets digitaal doorgemaild op het mailadres waarmee ze deelnamen.

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio