Vrachtwagen rijdt in op file, vier gewonden

Foto: Dominique Jauquet

Oostende -

In de Zandvoordestraat in Oostende gebeurde vrijdagmorgen een bijzonder zwaar ongeval waarbij twee vrachtwagens en zes voertuigen betrokken waren. Vier personen raakten gewond.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van bouwfirma Van Heule. Daar stonden rond 7.30uur verschillende voertuigen stil ter hoogte van het verkeerslicht van de wegenwerken in de Zandvoordestraat. Een vrachtwagenbestuurder merkte de file echter te laat op. Hij knalde op een volumewagen en sleurde bij een uitwijkmanoever nog verschillende andere voertuigen mee.

In totaal raakten twee vrachtwagens, een volumewagen, een bestelwagen, en vier personenwagens betrokken bij het ongeval. De bestuurster van een Hyundai zat bijna een uur lang gekneld in haar wagen en moest bevrijd worden door de brandweer.  De vrouw werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Twee personen uit de bestelwagen werden eveneens overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de volumewagen ging op eigen krachten naar het ziekenhuis. De Zandvoordestraat was urenlang afgesloten voor alle verkeer.

Corrigeer

MEER NIEUWS