Beauty

Ashley Graham maakt statement in badpak: "Ongeretoucheerd is het mooist"

Ashley Graham maakt statement in badpak: "Ongeretoucheerd is het mooist"

Foto: Instagram

Voor de nieuwe collectie van Swimsuits For All werd plussize model Ashley Graham gefotografeerd zoals ze is. De badpakken zien er fantastisch uit maar eigenlijk gaat alle aandacht naar het model. Graham toont trots haar iets vollere lichaam met putjes, bultjes en oneffenheden. "Niet geretoucheerd, want authentiek is het mooiste!"

Het Amerikaanse plussize model Ashley Graham heeft haar eigen swimwearcollectie gelanceerd voor 'Swimsuits For All', het inclusieve badpakkenmerk waar ze eerder al mee samenwerkte. De foto's van de campagne vallen op door hun authenticiteit. In echte paparazzi-stijl werd Ashley gefotografeerd in bikini en badpak. Het model loopt op het strand, leunt tegen een auto en laat zien hoe ze echt is. 

Op Instagram post Ashley Graham enkele foto's van de shoot, die heel toepasselijk de naam 'Power of the Paparazzi' kreeg. "We hebben er echt voor gekozen om authentieke paparazzi-beelden te maken. Niet geretoucheerd. Reminder: jezelf zijn en echt zijn is het mooiste." 

"Alle lichamen zijn beachbodies!", post 'Swimsuits For All' onder een van de foto's van Ashley Graham op Instagram. Opnieuw een sterk staaltje body positivity dus van het gekendste plussize model van het moment. En een statement tegen alle Photoshop in magazines, campagnes en op sociale media. Ideaal, zo vlak voor de zomer!

 

 

 

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees