Dag van De Gever: een nieuw leven voor uw hemd, uw vaas of uw blender in de Kringwinkel

Een drukke ochtend in het recyclagepark Destelbergen - Stapsteenweg, en dat was een kolfje naar de hand van de medewerkers van de Kringwinkel: Sayed en Jules. Zij snuffelden met uw toestemming in uw volgestouwde wagen om te kijken of er nog bruikbaar gerief tussen zat dat een tweede leven kan beginnen in de Kringwinkel. Met succes: wijnrekjes, een bladzuiger, een blender, een hippe broodrooster en een retrosokkel voor een even retro vaas. "De Dag van de Gever" is in Destelbergen een gezamenlijk initiatief van De Kringwinkel Open Plaats en IVAGO.

Bezoeker Marc Versluys moest even goed nadenken wat hij allemaal in aanbieding had, maar in een gewoon wit plasticzakje zaten twee nog keurige hemden: een wit en een blauw. Na een strijkbeurt in de Kringwinkel zijn ze volgende week misschien van u. Magalie en Denise kwamen met een blender, een poppenwagen en een hippe broodrooster naar het recyclagepark. Even was er ook hilariteit toen een klant de mannen van de Kringwinkel verkeerd begrepen had, en dacht dat hij zelf gerecycleerde spullen uit hun vrachtwagen kon kopen. Maar nee, zo werkt het dus niet. Maandag leest u meer over de actie in de gedrukte krant De Gentenaar. 

Zaterdag 5 mei van 9.30 uur tot 16.30 uur. Een team van De Kringwinkel Open Plaats is tot het sluitingsuur te vinden voor de ingang van de recyclageparken Gent-Proeftuinstraat en Destelbergen-Stapsteenweg.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio