Jeugdvriend (26) van vermoorde kapster (24) opgepakt

Jeugdvriend (26) van vermoorde kapster (24) opgepakt

Foto: RR.

Tienen / Boutersem -

In het onderzoek naar de moord op kapster Julie Quintens (24) is een jeugdvriend van het slachtoffer opgepakt. Het is onduidelijk of de 26-jarige man uit Boutersem, die op een steenworp van het ouderlijke huis van Quintens woont, heeft bekend iets te maken te hebben met de gewelddadige dood van de kapster. Zeker is dat de politie vrijdag bij hem is binnengevallen en de man heeft opgepakt. De man werd gisteren voor de onderzoeksrechter geleid.

Speurders gingen er van bij het begin van uit dat Julie haar moordenaar moet hebben gekend. Uit welingelichte bron viel te horen dat een roofoverval werd uitgesloten en dat de dader in haar nabije omgeving werd gezocht. Julie moet haar moordenaar hebben gekend omdat ze hem heeft binnengelaten. Daarom werden enkele familieleden en haar vaste vriend verhoord.

De kapster werd vorige week vrijdag dood op de vloer gevonden door haar vader, nadat ze niet was komen opdagen op haar werk. Het was haar vader die de gruwelijke vondst deed. Intussen werd een autopsie uitgevoerd en is het lichaam terug vrijgegeven.

LEES MEER (+). “Julie had geen vijanden. We kunnen niet begrijpen wat er met onze prachtige dochter is gebeurd”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees