VOETBALDALEN 3DE AMATEURKLASSE

Ninoofs volksfeest op de Kloppers

Ninove -

Ninove werd twee keer gered door het doelhout, maar groen-zwart won verdiend en redt zijn hachje in de derde amateurklasse. Diest hangt nu af van licentieperikelen in hogere reeksen.

Na een dubbelpass met Amazou brak Verhaeghe de ban. Op voorzet van Wouter Janssens maakte Commers snel gelijk. Jeurissen pareerde een kopbal van Verhaeghe. Na een sublieme opening van Bellon sneed Amazou naar binnen en overhoeks trof hij raak. Op voorzet van W. Janssens kopte Kevin Janssens op de deklat. Goossens hield Commers van de gelijkmaker.

Na rust strandden Lepage en De Meersman op de doelman. Akyil trof de deklat. Amazou bediende Verhaeghe, wiens poging door Jeurissen in hoekschop werd gekeerd. Die werd door Van Den Branden tegen de netten geramd. Goossens duwde een knal van K. Janssens over. Lepage gaf de doodsteek in de toegevoegde tijd.

Jean-Pierre Vandevelde werd ingehaald als wonderdokter en de Assenaar redde de zieke patiënt op de valreep.

“Toen ik het roer overnam, zag het er echt niet goed uit. Ik kreeg de ploeg aan het voetballen en we veroverden de scalp van Eppegem en Dikkelvenne, maar het ontbrak ons aan regelmaat. In volle degradatiestrijd moesten we dan ook nog een ‘putsch’ van het jeugdbestuur afslaan. Nu toverden we de kers op de taart.”

SCHEIDSRECHTER: Stove.DOELPUNTEN: 10’ Verhaeghe 1-0, 12’ Commers 1-1, 27’ Amazou 2-1, 70’ Van Den Branden 3-1, 90'+5’ Lepage 4-1.KVK NINOVE: Goossens; Bellon, Ardans, De Crick, Knipping (50’ Van Den Branden); Van Den Berghe, De Meersman (50’ Van Den Meersch), Hertveldt; Verhaeghe, Amazou, Lepage.KFC DIEST: Jeurissen; Ickmans, Achnak, Stiers, Rosseels; W. Janssens,Torbeyns, Akyil, Lutonadio; K. Janssens, Commers.

INFO

KVK Ninove 4

Diest 1

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio