Royals of niet, de kinderen van Kate en William dragen de kleertjes van broer en zus

Royals of niet, de kinderen van Kate en William dragen de kleertjes van broer en zus

Foto: Instagram

De Britse koninklijke familie zit er warmpjes in, maar dat wil niet zeggen dat prinses Charlotte en prins Louis enkel nieuwe kleertjes dragen. Op de eerste foto's die van het kersverse Britse prinsje werden vrijgegeven, prijkt Charlotte met een trui die haar broer George eerder droeg en werd Louisin een pakje gestopt dat Charlotte drie jaar geleden al aanhad.

Kinderen groeien als kolen en dus zijn ze uit hun kleren gegroeid voor je het goed en wel doorhebt. Maar ze zomaar weggooien? Daar doet Kate Middleton niet aan mee, ook al zijn zij en haar man prins William steenrijk - William is volgens Forbes in 2018 tussen de 21 en 33 miljoen euro waard. De Hertogin van Cambridge is trouwens zelf een notoir recycleerder als het over haar eigen favoriete outfits gaat.

En dus dragen prinses Charlotte en haar pasgeboren broertje Louis ook gewoon de afdankertjes van elkaar en hun broer George. Dat blijkt in elk geval uit de eerste foto's die van Louis werden vrijgegeven. In de eerste foto houdt Charlotte haar broertje vast en dat doet ze in een trui die eerder door George werd gedragen. In een tweede beeld zien we het prinsje alleen en dat in hetzelfde pakje dat Charlotte op haar beurt droeg in de eerste foto's die van haar werden vrijgegeven. 

 

 

 

 

Corrigeer

MEER NIEUWS