Seks & Relaties

Britse lingerieketen wil vrouwen leren masturberen

Britse lingerieketen wil vrouwen leren masturberen

Na de opruimchallenges, de ‘eet-eens-vegan’-challenges en de ‘produceer-minder afval-challenges’ lanceert de Britse lingerieketen Ann Summers een opvallende uitdaging voor vrouwen: de ‘masturbatiechallenge’. “Het draait allemaal om je eigen lichaam vieren en ontdekken”.

Elke woensdag van mei nieuwe tips en nieuwe houdingen op te proberen – met prentjes en een uitgebreide handleiding. Dat is het recept waarmee Ann Summers vrouwen wil lokken en aanmoedigen om wat meer aandacht aan zichzelf te besteden. “Masturbatie is geweldig om een aantal redenen, het helpt als je je sip voelt en je verbrandt er calorieën mee. Een klein beetje zelfontdekking heeft nog nooit iemand kwaad gedaan”, lezen we op de blog van het merk.

Voor de eerste week krijgen fans van het merk de ‘black swan’ en de ‘fumbling stranger’ mee als oefening: de eerste is klassiek, bij de tweede lig je met je gezicht naar beneden, waardoor je je kan afsluiten van je omgeving en kan focussen.

Britse lingerieketen wil vrouwen leren masturberen

De uitdaging voor de eerste week is ‘edging’, stoppen net voor het hoogtepunt en opnieuw beginnen.

1. Het is belangrijk dat je je bewust bent van jezelf. Begin traag en let op de subtiele veranderingen in de manier waarop je ademt en voelt als je dichter bij je orgasme komt.

2. Begin elke keer opnieuw met een andere techniek. Zo voorkom je dat je hetzelfde patroon aanhoudt.

3. Focus ook op andere lichaamsdelen, bijvoorbeeld door tikjes op de dijen te geven.

4. Nadat je verschillende technieken hebt geprobeerd, kan je langzaam opbouwen naar een climax door het hele genitale gebied te stimuleren en toe te werken naar de clitoris of G-spot.

Meer info over de challenge vind je op de blog van Ann Summers

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees