Sylvester Stallone werkt aan nieuwe ‘Rambo’-film, met Rambo zoals je hem nog nooit zag

Sylvester Stallone werkt aan nieuwe ‘Rambo’-film, met Rambo zoals je hem nog nooit zag

36 jaar geleden al: Stallone als John Rambo in ‘First Blood’. Foto: ISOPIX

Tien jaar geleden al kwam de laatste ‘Rambo’-film in de zalen. Voor de fans zag het ernaar uit dat er nooit meer een vervolg zou komen, of toch niet met hun geliefde Sylvester Stallone in de hoofdrol. Nu blijkt die laatste toch aan een vijfde deel te werken.

Het script voor deel vijf van de ‘Rambo’-franchise wordt geschreven door Stallone himself. John Rambo is in deze versie al op pensioen en woont rustig op een boerderijtje. Wanneer een Mexicaans drugskartel de dochter van een vriend ontvoert, keert Rambo echter terug uit zijn pensioen om achter de snoodaards aan te gaan.

Het lijkt bijna autobiografisch, want net als Rambo, keert ook Stallone terug uit zijn pensioen voor deze rol. Enkele jaren geleden liet de intussen 71-jarige acteur nog weten zich te oud te voelen om de rol nog eens op zich te nemen. Toch wil hij nu, 36 jaar na de eerste film, opnieuw in de huid van Rambo kruipen.

Wanneer de film verwacht wordt, is nog niet bekend. Stallone en Millennium Films gaan hem op het volgende filmfestival in Cannes proberen te verkopen. Het filmen zou beginnen vanaf september.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees