WIN: 5 duotickets voor Classic Hits Party van Gemeentelijke Basisschool

Lochristi - Het is de tijd van de schoolfeesten waarop scholen hun leerlingen hun kunstjes en kennis laten etaleren aan familie, vrienden en kennissen, om op die manier ook een beetje nieuwe zieltjes te winnen. Tijdens het Pinksterweekend is dat ook het geval bij de Gemeentelijke Basisschool Lochristi in de Schoolstraat. Daar komen ook de nodige eetfestijnen bij kijken, maar sinds een aantal jaren bouwen ze op de gemeenteschool met de Classic Hits Party ook een stevig dansfeestje. Dat is dit jaar niet anders. En Lochristi Blogt mag vijf duotickets weggeven voor dat feestje.

Het schoolfeest van de Gemeentelijke Basisschool heeft plaats op zaterdag 19 mei, de Classic Hits Party op Pinksterzondag 20 mei. Dit jaar staat Kurt Burgelman met zijn Partie Party op het podium. Altijd garantie voor ambiance gecombineerd met een aaneenschakeling van hits. Ook DJ Chalie speelt ten dans.

Kaarten kosten in voorverkoop 6 euro, aan de kassa 9 euro. Dank zij Lochristi Blogt kan u er ook gratis naartoe. We mogen van het oudercomité niet minder dan 5 duotickets weggeven. U moet er wel een kleine wedstrijdvraag voor oplossen.

Op diverse plaatsen in de gemeente zijn kleurrijke affiches van de Classic Hits Party te zien. Op één plaats hangt die affiche ondersteboven. Waar is dat?

Mail uw antwoord naar oudercomite@ocgbslochristi.be en wacht af tot iemand van het oudercomité u laat weten of u bij de gelukkigen bent.

 


 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio