Update

De Fietsfans uit Zulte rijden viermaal de 1000 km voor Kom Op Tegen kanker

De Fietsfans uit Zulte rijden viermaal de 1000 km voor Kom Op Tegen kanker

Foto: Facebook

Zulte - De Fietsfans uit Zulte zijn er, dankzij een aantal zelf georganiseerde acties, in geslaagd om dit jaar vier teams te laten starten in de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker. Daarvoor hebben zij niet minder dan €22.400 ingezameld.

Vier dagen fietsen de Fietsfans in ploegen van vier tot zes deelnemers naar Boekhout, Leopoldsburg, Zottegem en Harelbeke. Het geld hiervoor werd verzameld door acties als de kerstmarkt, de boerenmarkt, de verkoop van advokaat en confituur, sponsorgeld, giften en de jaarlijkse fiets- en wandeltocht in september. De deelnemers worden ondersteund door het Zults comité Kom Op Tegen Kanker, waarvan Johan Callens en Claude De Ruyck de voortrekkers zijn.

Van  10 tot 13 mei  fietsen  Adeline Boeckaert,Claude Deruyck, Lutgarde De Keyster, Daniëlle Benoit, Dirk De Smijter, Erick Snoeck, Eveline Neyrinck, Ivan Devolder, Johan Demeurisse, Jurgen Wielfaert, Kristien Dekeyster, Lieven Lippens, Michel Pauwels, Patrick Bauwens, Claire Bauwens, Steven Didier, Tony Boeckaert, Ward Baeten, Yves Van Assche en Luc Landsheere samen  (4x) 1000 km en dragen er zo toe bij dat mensen en gezinnen die met kanker te maken krijgen, een betere  en hoopvolle toekomst hebben.

Hun ervaringen kun je volgen op hun Facebookpagina.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio