Afscheid Eric Geboers verloopt in intieme kring

Afscheid Eric Geboers verloopt in intieme kring

Foto: Tommy Maes, Belga

Mol - De afscheidsplechtigheid van Eric Geboers zal in intieme kring plaatsvinden. Ex-motorcrosskampioen kwam afgelopen weekend om het leven. Een groetmoment voor supporters en sympathisanten is dinsdagavond 15 mei voorzien op het motorcrosscircuit van Lommel.

"De familie en vrienden van Eric Geboers willen iedereen bedanken voor de steun die ze mochten ontvangen de afgelopen dagen. De hoeveelheid aan mooie berichten is overweldigend. Toch wil de familie vragen om in deze moeilijke periode hun privacy tijdens het rouwproces te respecteren", aldus de mededeling.

De 55-jarige Eric Geboers kwam zondagavond om het leven tijdens een boottochtje op de Miramarvijver in Mol nadat hij in het water sprong in het water om een hondje te redden. Na een lange zoekactie werd maandagmiddag zijn lichaam gevonden. De gerechtsdokter bevestigde dinsdag dat verdrinking de doodsoorzaak was. 

De afscheidsplechtigheid voor familie en vrienden zal in intieme kring plaatsvinden. Een bevriende fotograaf zal tijdens de begrafenis beelden maken. Supporters en sympathisanten kunnen dinsdagavond tussen 19 en 21u Eric Geboers nog een laatste groet brengen op het motorcrosscircuit van Lommel.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio