“Zijn haar lijkt wel een dronken kaketoe.” Stormy Daniels onthult hoe het is om met Donald Trump te slapen

“Zijn haar lijkt wel een dronken kaketoe.” Stormy Daniels onthult hoe het is om met Donald Trump te slapen

Foto: REUTERS

Ze werd wereldnieuws toen bekendraakte dat de advocaat van Donald Trump haar 130.000 dollar zwijggeld betaald had, maar pornoster Stormy Daniels wil niet langer zwijgen. In een onthullend interview vertelt ze hoe het is om het bed te delen met Donald Trump.

Daniels werd door het magazine Penthouse gevraagd naar de penis van Trump en of zijn haar eigenlijk wel echt was. Op beide vragen wist ze met weinig woorden heel veelzeggend te antwoorden. Het kapsel van Trump is al jaren het voorwerp van spot natuurlijk, maar nu deed Daniels er nog een schepje bovenop. Gevraagd naar of het stil blijft zitten bij de seks, vertelde Daniels: “Ja, het is echt. En het gedraagt zich een beetje als een dronken kaketoe.” Waarmee ze de stelling van de interviewer: “beweegt het zowat van hier naar daar” bevestigt.

Over zijn penisgrootte wist ze met enkele woorden te onthullen dat die niet al te veel voorstelt. Eerst en vooral vroeg de interviewer van dienst of de seks goed was. “Wat denk je nu zelf”, was het cynische antwoord van Daniels. En toen hij vroeg of de penis van Trump dan ook niet zo klein was, antwoordde ze enkel “ja”. Toen de interviewer vroeg hoe Trumps penis zich verhoudt tot zijn vingers, antwoordde ze: “Ik wil niemand vernederen.”

Dat Marla Maples, Trumps ex-vrouw, vroeger pochte over haar seksleven met de president, vindt Stormy dan ook sterk. Verder vertelde ze ook over de vreemde verzoeken die ze kreeg op haar stripclubtournee “Make America Horny Again”. Ze vertelt onder meer hoe ze in Florida van een hele groep mannen de vraag kreeg om zakken Cheetos te vertrappelen: een verwijzing naar Trump, die onder zijn critici vaak ‘president Cheeto’ genoemd wordt.

Corrigeer

NIEUWS