Dragons vernedert Waterloo Ducks in heenwedstrijd finale Play-offs

Dragons vernedert Waterloo Ducks in heenwedstrijd finale Play-offs

Foto: BELGA

Dragons heeft een stevige optie genomen op de titel in de Audi Hockey League. Het team uit Brasschaat klopte donderdag op de terreinen van Braxgata in Boom in de heenwedstrijd van de finale van de Play-offs Waterloo Ducks met 5-1 (rust: 2-0).

Alexander Hendrickx, op strafcorner, en Henri Raes bezorgden titelhouder Dragons een dubbele voorsprong. Via een nieuwe strafcorner van Victor Wegnez en treffers van Florent Van Aubel en Jeffrey Thys liepen de Antwerpenaars uit. Loïc Sidler redde voor Waterloo in het slot de eer.

De return staat zondag (13u) op de agenda. Waterloo Ducks heeft ondanks de pandoering aan een overwinning genoeg om shoot-outs uit de brand te slepen. Door een reglementswijziging telt dit seizoen immers niet het doelpuntenverschil, maar het aantal zeges.

Eerder op de dag klopte Léopold in de heenwedstrijd van de kleine finale Racing met 3-1 (rust: 1-1). Ook hier volgt de return zondag (10u30).

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.