Vrouw zwaar onder vuur na video waarin ze schokkende massage voor baby’s demonstreert: “Marteling”

Vrouw zwaar onder vuur na video waarin ze schokkende massage voor baby’s demonstreert: “Marteling” Video: YouTube

Een schokkende video van een masseuse bedaart momenteel de gemoederen op het internet. Op de beelden valt te zien hoe de dame op zeer onorthodoxe wijze een baby ‘masseert’. Ze neemt de boreling vast bij de benen, armen en nek om het kind vervolgens op allerlei manieren in het rond te zwieren.

De vrouw in kwestie is de 35-jarige Larissa Orynbasarovna uit Kazachstan. In tegenstelling tot vele gechoqueerde kijkers is de dame ervan overtuigd dat de ongewone manier van masseren net goed is voor baby’s. Met het lichaam zwieren zou immers een genezende werking hebben bij kinderen met lichamelijke problemen.

“Ik help kinderen”, laat ze zelf weten in een reactie. “Ik heb in de afgelopen jaren met zo veel baby’s gewerkt, waarvan velen aandoeningen hadden aan de nek en voeten. Mijn massage kon hen genezen.” Ze is bovendien niet de enige in Kazachstan die de massage aanbiedt. Voor een bedrag van omgerekend zeven euro krijgen baby’s een behandeling die ongeveer tien minuten tot een kwartier duurt.

Misnoegde reacties

De video toont in een notendop wat de massage allemaal inhoudt. Zo laat Orynbasarovna bijvoorbeeld een baby een salto maken terwijl ze de armen vasthoudt, snel op en neer bewegen en zelfs in de lucht bengelen terwijl het kind enkel wordt vastgenomen in de nek.

Sinds de videobeelden online opdoken, vielen al een heleboel misnoegde reacties te lezen. “Het kan niet de bedoeling zijn dat je een baby op deze manier behandelt”, klinkt het bij een van hen. “Je mag een kind niet zo in de lucht laten bengelen en in het rond zwieren… hun beenderen moeten nog groeien en zijn fragiel.” Ook beschuldigingen als “een marteling” bleven niet uit.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees