Mode

Hier is ze dan: de langverwachte lingeriecollectie van Rihanna

Hier is ze dan: de langverwachte lingeriecollectie van Rihanna
Rihanna is al een tijdje meer dan alleen maar zangeres. Ze ontwerpt mode en make-up onder de naam Fenty en nu is daar ook een lingeriecollectie (inclusief handboeien en zweepjes) bijgekomen. Ze laat haar ‘Savage x Fenty’-lijn vrijdag op de wereld los en de reacties zijn lovend.

“Dit is geen probeersel. De hele lingeriecollectie van Rihanna is beschikbaar. En ze is zo fantastisch als we hadden voorspeld”, schrijft de toonaangevende modesite Women’s Wear Daily (WWD) vrijdag. Aan de basis van al dat lof geen doorwinterde fans van Rihanna, wel mensen die het appreciëren dat de ster diversiteit hoog in het vaandel draagt.

Van XS tot XXXL

Net als in haar make-uplijn, die meer dan veertig verschillende tinten fond de teint bevat, heeft Riri ook nu aan álle vrouwen gedacht. Haar beha’s en onderbroekjes komen in een breed gamma aan maten - ook dames met een maatje meer kunnen schitteren in een Savage-ontwerp. Concreet: beha’s zijn er vanaf maar 32A tot 44DD, onderbroeken van XS tot 3XL.

Hier is ze dan: de langverwachte lingeriecollectie van Rihanna

Braaf, stouter, stoutst

De lingerielijn van Rihanna bestaat uit maar liefst 90 stuks en wordt onderverdeeld in vier categorieën. In ‘On the Reg’ vinden vrouwen vooral lingerie in nudetinten (die bij hun huidtype passen) voor dagelijks gebruik, zoals een T-shirtbeha. Ben je fan van schattige lingerie, dan vind je misschien je gading in de ‘U Cute’-categorie, met de focus op schattige ontwerpen die een moderne twist zijn op meisjesachtigheid. Dan is er nog de ‘Damn’-tak met iets pittigere creaties. Ga je voor iets uit de ‘Black Widow’-lijn, dan trek je straks ultrasexy lingerie aan zoals transparante body’s en beha’s met halve cups.

Betaalbaar sexy
En dan is er nog de prijs die meevalt. Beha’s kosten tussen de 39 en 59 dollar kosten, T-shirt beha’s kan je al goedkoper kopen vanaf 29 dollar. Omgerekend liggen de prijzen tussen 24 en 50 euro. Korsetten, japonnen en body’s kosten iets meer, maar geen enkel ontwerp zal de prijs van 100 dollar (85 euro) overschrijden. Meer info op: www.savagex.com

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees