45e keer Rommelmarkt in Zulte met levende jukebox

45e keer Rommelmarkt in Zulte met levende jukebox

Zultse Jeugdige Harmonie Foto: LEZ

Zulte - Op zaterdag 12 mei wordt, nu al voor de 45ste keer, de rommelmarkt van Zulte ingericht. Deze gezellige rommelmarkt rond het kerkplein van Zulte trekt telkenjare heel wat bezoekers. Dit jaar wordt het een extra feestelijke editie. In de namiddag zal de Zultse Jeugdige Harmonie de markt opvrolijken met leuke deuntjes. Hun jaarlijkse ‘Levende jukebox’ houden ze immers op de Rommelmarkt. Voor een kleine bijdrage word je gekozen nummer gespeeld.

De rommelmarkt speelt zich af op het Gaston Martensplein, in de Limnanderdreef, de Oeselgemstraat, het Hof Ter Weeden en de Leiestraat, kant rechteroever en loopt tussen 9 u en 17 u. De rommelmarkt behelst meer dan 200 standen en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Om de gezelligheid te bevorderen worden de straten verkeersvrij gemaakt tot 17 u. De toegang is gratis. Meer info op www.rommelmarktzulte.be.

Zultse Jeugdige Harmonie

Tussen 13 u en 15 u kunnen bezoekers van de rommelmarkt hun favoriete muziekstuk aanvragen. De Zultse Jeugdige Harmonie speelt jouw verzoekje met plezier tegen een vrije bijdrage. Het geld dat wordt opgehaald wordt doorgestort naar Ukelila vzw,  een organisatie die kansarmen kinderen de mogelijkheid heeft om een instrument te leren spelen. Met het geld van de vorige editie hebben ze een klarinet kunnen aankopen.  Meer info over deze organisatie vind je op  www.ukelila.be.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio