Celebs

Kim Kardashian krijgt allereerste Influencer Award van CFDA

Kim Kardashian krijgt allereerste Influencer Award van CFDA

Foto: AFP

Tijdens de CFDA Awards op 4 juni wordt voor het eerst een Influencer Award uitgereikt, en die gaat naar Kim Kardashian. Dat maakte CFDA zelf via hun website bekend.

De Raad van Bestuur van de Council Of Fashion Designers of America (CFDA) heeft aangekondigd dat Kim Kardashian tijdens de uitreiking van de CFDA Awards op 4 juni de Influencer Award in ontvangst mag nemen. Het is de eerste keer dat deze award wordt uitgereikt. 

"Kim is de belangrijkste en krachtigste influencer ter wereld. Haar bereik is enorm”, legt CFDA bestuurslid en modeontwerper Tommy Hilfiger uit. "Wanneer zij een modemerk draagt, publiceert of erover spreekt, neemt zowel de bekendheid als de verkoop van het merk onmiddellijk toe."

Ook CFDA-voorzitter Diane von Furstenberg heeft niets dan lof: “Kim Kardashian West heeft de betekenis van influencer in het digitale tijdperk volledig naar haar hand gezet.”

De realityster bereikt niet alleen 111 miljoen volgers op Instagram, 30 miljoen volgers op Facebook, 59,9 miljoen op Twitter en 1,1 miljoen mensen via You Tube, ze verschijnt ook geregeld op covers van modetijdschriften. 

Een echte influencer dus, die ook nog eens de eigen bedrijven KKW Beauty, KKW Fragrance, Kids Supply en Kimoji uit de grond heeft gestampt.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees