Kelly is op zoek naar chauffeur die haar auto in de prak reed

Kelly is op zoek naar chauffeur die haar auto in de prak reed

De auto van Kelly is helemaal opengereten, maar van de dader geen spoor. Foto: sbr

Roeselare -

Kelly Van Ryckeghem lanceerde een wanhopige oproep nadat ze haar auto zwaar beschadigd aantrof. “Iemand iets gezien?” vroeg ze op haar Facebookpagina.

's Morgens opstaan en zien dat je auto van meer dan 11.000 euro voor je huis in de prak is gereden. Kelly Van Ryckeghem (24) uit de Beversesteenweg in Roeselare maakte het dinsdagmorgen mee. “Rond 6.30 uur hoorde ik een luide knal. Toen ik kort daarna ging kijken, zag ik mijn zijspiegel op mijn motorkap liggen. De weg lag bezaaid met brokstukken.”

Aan de kant van de straat was de flank van haar Volkswagen Golf 6 helemaal opengereten. Van de dader ontbrak elk spoor.

Vrachtwagen?

Kelly vermoedt dat het om een vrachtwagen moet gaan. “We vonden stukken van lichten, reflectoren en een schakelaar van een laadklep. De vrachtwagen reed van Ardooie richting Beveren.”

Voorlopig heeft niemand iets gezien, hoewel de aanrijder wellicht ook aanzienlijke schade heeft. Als hij niet wordt gevonden, zal Kelly zelf moeten opdraaien voor de kosten. “Volgende maand ben ik jarig, een mooi verjaardagscadeau is het niet”, zucht ze.

De jonge vrouw moet zich voorlopig behelpen om op haar werk te geraken. Wie iets heeft gezien of tips heeft over de aanrijder kan dat melden aan de politiezone Riho.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio