Aanleg fietssuggestiestrook in de Waalstraat

Zulte - In het deel van de Waalstraat tussen Zaubeekstraat en Kapellestraat werden er wegeniswerken uitgevoerd. De laatste afwerking kon in de winterperiode echter niet uitgevoerd worden. In de week van 14 mei wordt, bij droog weer en voldoende temperatuur, de voorziene fietssuggestiestrook en kruispuntmarkering aangebracht.

Fietssuggestiestrook en kruispuntmarkering

Op de eerste twee werkdagen wordt er gewerkt in de Waalstraat tussen de Zaubeekstraat en de inrit van de school en sporthal. De volgende dag is dat op het kruispunt met de inrit van de school en sporthal. Op deze dag wordt deze inrit volledig afgesloten. Op de vierde en vijfde werkdag wordt er gewerkt tussen de inrit van de school en de Kapellestraat.

De school en de sporthal blijven tijdens de werken bereikbaar via de oprit van het voetbalterrein in de Kastanjelaan.

Tijdens de werken wordt de werfzone afgesloten voor alle verkeer. Er is een omleiding  voorzien via de Zaubeekstraat, de Kastanjelaan en de Olsenestraat/Kapellestraat.

Gelijktijdig wordt de okerkleurige coating in de Waalstraat ter hoogte van de uitrit domein Waalmeers herschilderd. Die is immers grotendeels afgeschilferd.

Toegangspad naar school en sporthal

De gemeente Zulte zal naast de oprit naar de school en de sporthal een gescheiden voetpad aanleggen. Deze werken worden aangevat na het pinksterweekend op 22 mei. De doorgang naar de parking blijft mogelijk.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio