Vincent Byloo stopt meteen als Studio Brussel-presentator: zelfs straks al niet meer te horen

Vincent Byloo stopt meteen als Studio Brussel-presentator: zelfs straks al niet meer te horen

Vincent Byloo als presentator van Music for Life in 2014. Foto: BELGA

Vincent Byloo stopt met onmiddellijke ingang als presentator bij Studio Brussel. Dat bevestigt woordvoerder Hans Van Goethem aan onze redactie. Byloo was in 2014 nog een van de presentatoren van Music for Life.

Byloo stopt meteen en zal dus ook maandagnamiddag al niet meer te horen zijn in het programma ‘De Roo & Byloo’.

“We zijn volop bezig met de planning van ons schema voor het najaar”, aldus Van Goethem. “Door een aantal verschuivingen zou Vincent dan niet meer ingeschakeld worden als presentator. We hebben hem dat op een correcte manier laten weten. Elk jaar zijn er nu eenmaal verschuivingen, deze beslissing was zeker geen waardeoordeel over zijn werk. Maar Vincent heeft zelf beslist om dan maar meteen te stoppen als presentator, om zich te focussen op zijn toekomst. We bekijken nu welke opdracht hij in de toekomst kan invullen bij de openbare omroep.”

Byloo begon als radioredacteur en nieuwslezer bij Radio 1, vervolgens maakte hij de overstap naar Studio Brussel. Eerst als nieuwslezer, later volgden eigen programma’s zoals ‘Sixties’, ‘Met Byloo naar het Stembureau’, ‘Vincent Byloo’ en nu dus ‘De Roo & Byloo’. In 2014 presenteerde hij samen met Sam De Bruyn en Linde Merckpoel Music for Life.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees