Johanna liet de naam van haar zoontje tatoeëren, maar had spelfout gemist. Nu heeft haar zoon een nieuwe naam

Johanna liet de naam van haar zoontje tatoeëren, maar had spelfout gemist. Nu heeft haar zoon een nieuwe naam

Foto: rr

De Zweedse Johanna Sandström wilde de namen van haar twee kinderen laten tatoeëren, maar stelde achteraf geschokt vast dat de naam van haar zoontje Kevin verkeerd geschreven was in de tattoo. Maar in plaats van de tattoo te laten verwijderen, besloten Johanna en haar man een goedkopere oplossing te zoeken: ze liet de naam van haar zoon wettelijk veranderen.

“Ik dacht dat ik ging flauwvallen”, zo vertelt Johanna over het moment waarop ze de spelfout opmerkte aan de Zweedse krant Blekinge Läns Tidning. “Ik had gezegd dat ik de namen van mijn kinderen wilde laten tatoeëren en gaf de artiest hun namen. Hij tekende het ontwerp en vroeg niets over de spelling dus dacht ik er niet meer bij na.”

Toen ze terugkeerde naar de tatoeëerder om een oplossing te zoeken voor zijn fout, lachte die even. Hij kon er niets meer aan doen behalve haar haar geld teruggeven, zo klonk het.

Ze overwoog even om de tattoo te laten verwijderen, maar dat bleek heel duur te zijn. Dus besloten Johanna en haar man Jacob voor de goedkopere optie te gaan: ze zouden Kevins naam officieel laten veranderen naar Kelvin, zoals de tatoeëerder hem onbewust gedoopt had.

Aangezien Kevin nog maar twee is, dachten ze niet dat hij er schade van zou ondervinden en ondertussen zijn ze zelfs gaan houden van de naam. Ook Kelvin heeft de aanpassing goed aanvaard. Het gezin heeft onlangs hun derde kind gekregen, en ook haar naam wil Johanna laten tatoeëren, maar een blunder als bij haar zoontje wil ze niet weer meemaken. “Ik ga het neerschrijven op een papiertje en het 10.000 keer nakijken.”

null

null

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees