Vrouw gearresteerd omdat ze laxeermiddel in brownies voor afscheidsfeestje van haar collega deed

Vrouw gearresteerd omdat ze laxeermiddel in brownies voor afscheidsfeestje van haar collega deed

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

Een 47-jarige vrouw uit het Amerikaanse Michigan dacht dat het grappig zou zijn om een extra ingrediënt toe te voegen aan de brownies voor het afscheidsfeestje van één van haar collega’s. De lekkere chocolade zoetigheid kreeg dan ook stiekem een hoeveelheid laxeermiddel mee. “Mopje”, zo dacht de vrouw. “Strafbaar”, zo vond de politie, die haar meteen arresteerde.

Er waren heel wat spanningen op de werkvloer van MMI Engineered Solutions uit Michigan, zo schrijft Ann Arbor News. Toen de bazen vroegen wie er iets wou bakken voor het afscheidsfeest van één van hun werknemers, stelde één vrouw zich dan ook meteen kandidaat. Niet uit vriendelijkheid, maar uit rancune. Om wraak te nemen voor de ruzies besloot ze immers om haar collega’s wat extra tijd in het kleinste kamertje te geven door laxeermiddel aan het deeg van haar brownies toe te voegen.

De gevolgen daarvan zouden bijzonder onsmakelijk geweest zijn, maar gelukkig rook één van de collega’s onraad. Zodra ze hoorde dat er iets mis zou kunnen zijn met de brownies, stapte de collega naar haar bazen toe. Die ondervroegen de kokkin meteen, die alles in alle talen ontkende. Maar de werkgevers vertrouwden het zaakje niet en haalden er de politie bij.

Toen de agenten zeiden dat de brownies zouden meegenomen worden naar het laboratorium, gaf de vrouw dan toch toe. Tot haar grote verbazing werd ze meteen gearresteerd. “Spelen met eten is gevaarlijk, zeker als je niet weet welke medische consequenties er kunnen zijn. Dit is geen grap”, reageerde politiecommissaris Jerrod Hart aan Ann Arbor News. “We zien dat vaak op televisie dat mensen dat proberen om een mopje uit te halen, maar het is heel serieus. Dit is strafbaar.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees