Dossier aangeboden door Toerisme Provincie Antwerpen

Volop avontuur in Kasterlee

De Kempen zijn een fijne familiebestemming, dat ontdekten Pieter en Aïssa met hun kids Kamiel en Lilou. Hun uitdaging tijdens een weekendje Kasterlee: kan een mountainbike een kajak kloppen?
Dossier aangeboden door Toerisme Provincie Antwerpen

Kajakken doe je in Kasterlee op de Kleine Nete, en voor het mountainbiken zijn verschillende lussen uitgetekend op de Kempense Heuvelrug met landduinen en bossen. Je passeert landmarks zoals de Oostmolen, bijzondere bomen op Kabouterberg, de vistrap, enz. En af en toe kom je ook echt wel pittige stroken met pittige hellingen tegen.

En tussendoor kan je natuurlijk ook even uitrusten en een hapje eten op de vele idyllische picknickplekjes die Kasterlee telt, zoals ook Aïssa en Pieter van de www.kidsentrips.be vaststelden.
www.visitkasterlee.be

Groen en vol afwisseling. Stil en knotsgek. Dat zijn de Kempen. Kom er herinneringen maken! Bootje varen of een avontuurlijk hindernissenparcours? De benen strekken of in bomen klimmen? Tot rust komen in de natuur, of cultuur opsnuiven? Het kan er allemaal. Ontdek hier wat de Kempen te bieden hebben.
 

Wil jij ook herinneringen maken in de Kempen?
Klik hier

Corrigeer