Dossier aangeboden door Toerisme Provincie Antwerpen

Een nachtje luxe midden in de natuur

Onthaasten in een alleenstaand ecohuisje, verborgen middenin de prachtige natuur. Dat is het concept van ‘Slow Cabins’. En sinds eind 2017 kan je deze unieke natuurervaring ook beleven in Wuustwezel.
Dossier aangeboden door Toerisme Provincie Antwerpen

Social media girl en master­studente communicatiewetenschapen Louise De Bast ging er een nachtje logeren en zag meteen dat het goed was. Wie hier de batterijen niet kan opladen, kan het nergens. De grote ramen van de cabin bieden een uniek panorama, over een uitgestrekt weiland op de bossen. Binnen is alles comfortabel en duurzaam ingericht.

Een beetje back to basic, maar dan in een mooi uitgerust hutje, voorzien van een keuken, badkamer en slaapkamer. In de zomer kan je outdoor barbecueën, in de winter is het binnen lekker warm dankzij een gezellige houtkachel. Wie wil, kan ook een slow diner met lokale producten of ontbijtmand reserveren.

En dit alles terwijl je heerlijk geniet van de omringende natuur. De Slow Cabin werd geplaatst op initiatief van vzw Kempens Landschap, sinds vijf jaar eigenaar van het voormalige kloosterdomein van de zusters Franciscanessen.

www.slowcabins.be
www.kempenslandschap.be

Groen en vol afwisseling. Stil en knotsgek. Dat zijn de Kempen. Kom er herinneringen maken! Bootje varen of een avontuurlijk hindernissenparcours? De benen strekken of in bomen klimmen? Tot rust komen in de natuur, of cultuur opsnuiven? Het kan er allemaal. Ontdek hier wat de Kempen te bieden hebben.
 

Wil jij ook herinneringen maken in de Kempen?
Klik hier

Corrigeer