Op de foto leek haar hotel een groot zwembad te hebben, dit is wat Jenny kreeg: “Ik heb grotere badkuipen gezien”

Op de foto leek haar hotel een groot zwembad te hebben, dit is wat Jenny kreeg: “Ik heb grotere badkuipen gezien”

Foto: Twitter

Geen fervente reiziger die het nog niet heeft meegemaakt: je hotel ziet er weelderig en luxueus uit op de foto, maar bij aankomst blijft daar niets meer van over. De Britse Jenny Kershaw vond het zo grappig dat de ‘infinity pool’ die ze verwachtte nauwelijks groter was dan een badkuip dat ze er een intussen virale tweet over plaatste.

“Ons hotelzwembad in Vietnam… Booking.com versus de realiteit. Ze hebben ons hier goed liggen”, tweet de jonge vrouw vrolijk. Door de hoek waarin de foto van wat achteraf een jacuzzi blijkt te zijn, genomen werd, lijkt die een pak groter dan hij in werkelijkheid is. Op Twitter werd er alvast gretig gelachen met de tweet, die in geen tijd duizenden keren gedeeld werd.

“Dit is wat mijn vrienden moeten doen als ze een foto van mij nemen”, tweet Lucas Cabanettes als antwoord op de tweet, terwijl iemand anders zegt “zo beschaamd te zijn voor booking.com.”

Een opmerkzame twitteraar merkt op dat het trapje voor de jacuzzi zelfs te klein is om het volledige woord ‘welcome’ op te spellen: “Het is te klein om zelfs maar de ‘e’ in ‘welcome’ toe te voegen.” Andere twitteraars wijzen Jenny er ook op dat de planten naast de jacuzzi op een andere foto er ook niet bepaald reusachtig uitzien, en dat ze dus wel had kunnen weten dat het niet om een erg groot zwembad ging.

Natuurlijk kwam de virale tweet ook Booking.com onder ogen, dat meteen reageerde: “Hey Jenny, onze klantendienst kan je zeker helpen met een klacht. We raden je aan om foto’s te sturen. Ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.” Daarop antwoordde Jenny dat dat nu ook weer niet nodig was: “Het is oké, ik wil geen klacht indienen, het is gewoon grappig. En ik merk dat de foto’s fijntjes zijn aangepast trouwens.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees