Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Waarom restaurant resoluut kiest voor rundsvlees uit het Zwin: “Extra lekker”

Marnix Rabaut en Christine Haegebaert van restaurant De Terp pakken uit met een uniek concept: barbecuevlees van plaatselijke Limousin-koeien. “De dieren grazen vanaf juni in het Zwin. Eerst moeten de vogels nog kunnen broeden.” Foto: jve

Knokke-Heist -

Fan van barbecue, een origineel concept én producten van hier? Bij restaurant De Terp zit je gebakken. Marnix en zijn vrouw Christine serveren je op Zuid-Amerikaanse wijze onder andere vlees... uit Knokke-Heist. Maar ook vis, tapas en andere vleesproducten staan op het menu. “De zilte grond van het Zwin geeft de smaak van het vlees iets extra”, vertelt de uitbater.

Een nieuw barbecue restaurant met een Zuid-Amerikaanse concept en... koeien uit Ramskapelle. Restaurant De Terp van Marnix Rabaut (56) en Christine Haegebaert (52) blinkt nu al uit in originaliteit en ...

Het beste van Enkel voor abonnees