Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Verkrotte hovenierswoning krijgt nieuw leven als natuureducatief centrum

Stad investeert 30.000 euro in huisje aan de rand van het stadspark

De renovatie van de hovenierswoning is volop aan de gang, zo zijn het dak en de ramen al vernieuwd. Foto: lds

Aalst -

Een nieuw dak, isolatie, nieuwe ramen en krukjes uit hout van gerooide bomen uit Aalst: de voormalige hovenierswoning aan het stadspark zit in een nieuw jasje. Het huisje wordt tegen september ingelijfd als natuureducatief centrum voor scholen en wandelaars.

Aan de rand van het stadspark in de Parklaan staat het huisje waar Bart Backaert (58), hoofdbrigadier van de Groendienst, samen met zijn gezin 22 jaar van zijn leven sleet. “Vooral 's nachts waren er ...

Het beste van Enkel voor abonnees