Mode

& Other Stories gaat samenwerken met House of Hackney

& Other Stories gaat samenwerken met House of Hackney

Foto: Instagram

Het Zweedse kledingmerk & Other Stories gaat samenwerken met het Britse lifestylemerk House of Hackney, vooral gekend van de stoffen met de bonte en natuurlijke prints. De collectie ligt pas op 24 mei in de winkel maar naar deze zomerse en duurzame collectie wordt al reikhalzend uitgekeken.

Dat lifestyle, interieur en mode perfect samengaan, zal de nieuwe collectie van & Other Stories ongetwijfeld bewijzen. Het Zweedse kledingmerk gaat een samenwerking aan met het Britse House of Hackney, het hippe lifestylemerk gekend door zijn opvallende prints en bonte stoffen en behangen vol bloemen, planten en dieren. 

De zomercollectie lijkt volledig geïnspireerd op wilde tuinen en de vrije natuur, en de materialen zijn duurzaam. Zo werd bijna uitsluitend gebruik gemaakt van organisch katoen en Tencel, een natuurlijke vezel, populair bij veel duurzame ontwerpers. "De collectie die we samen creëerden is een verheven versie van de natuur. We hebben ons laten inspireren door Britse psychedelica, kleurrijke stoffen van onze lokale Ridley Road Market en de artistieke sfeer van de Bloomsbury Group,” legt één van de twee Hackney-oprichters Frieda Gormley uit.

Het wordt een vrouwelijke en zomerse collectie met een comfy look waar je vrolijk van wordt. Ze zal bestaan uit jurken, rokken, brede broeken, bloesjes en allerhande accessoires. 

Het resultaat ligt pas vanaf 24 mei in (geselecteerde) winkels en is dan ook beschikbaar online.

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees