Jubilerend EDUGO zoekt lopers voor derde EDUGO-run

Jubilerend EDUGO zoekt lopers voor derde EDUGO-run

Foto: EDUGO

Gent - Vrijdag 1 juni trekken leerlingen, vrienden, kennissen, leerkrachten, ouders en sympathisanten van de scholengroep EDUGO in Oostakker de loopschoenen aan voor de derde editie van de EDUGO-run. "We mikken dit jaar op duizend deelnemers, en omdat de Scholengroep EDUGO 20 jaar bestaat, organiseren we bovenop de klassieke afstanden van 1,5, 5 of 10 km, ook de 20 van EDUGO: een loop waarbij een team van vier personen samen 20 km moet afleggen", zo klinkt het bij EDUGO. De opbrengst gaat naar het Breënsfonds, een fonds dat leerlingen helpt die problemen hebben om hun studies te betalen."

De Run heeft plaats op de campus Oostakker,  aan de dreef tussen campus De Toren en de EDUGO Arena. Vandaar loopt het parcours langs de verschillende campussen van EDUGO in Oostakker. 

EDUGO-run. Vrijdag 1 juni. Om 18u vindt de kids run plaats (1,5km). De 5km start om 18u30 en om 18u45 gaat de 10km van start. Inschrijven kost 3 euro voor EDUGO-leerlingen. Kennissen en vriendjes betalen – net als volwassenen - 5 euro.  Wie de dag zelf nog wil inschrijven, betaalt 2 euro extra. Aanmelden aan de balie in de EDUGO Arena.

Alle info over inschrijvingen en parcoours op de site van de EDUGO-run

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio