FOTO-VIDEO. Lindsay jaagt de polonaise door de Meivelling

Het was al even geleden, maar kijk: het feestcomité van de Meivelling op 't Hoeksken haalde zaterdagavond opnieuw een topper binnen met Lindsay, de zus van een nog bekendere topper, Christoff, die u maandag dan weer bij Deschacht kan zien. Net tien jaar carrière gevierd, pas een nieuw album, en midden december bevallen van haar eerste dochtertje Lisa-Marie. Om maar te zeggen dat het de Vlaamse zangeres voor de wind gaat. "Een schone madam ze", glunderde Hoeksken-voorzitter Alex De Croock, nog voor Lindsay op het podium stond. Het publiek inpakken, daar had ze natuurlijk geen moeite mee. Oude hits wisselden af met potentiële hits uit haar nieuwe cd, en het eindigde met de onvermijdelijke polonaise, die de dansvloer meteen vulde.

Op de Meivelling hebben ze er ondertussen al twee drukke avonden achter de rug: vrijdag met de openingsreceptie en Q-Music dj Maarten Vancoillie. "Geen overrompeling van het volk maar een kwalititatief hoogstaande avond", hoorden we. Zaterdag kwamen liefst 630 mensen aanschuiven voor het vis- en vleesbuffet, en daarvoor was een vrijwilligersploeg van 36 mensen ingeschakeld, vertelde Luc Welvaert, de presentator van dienst. De bloemen overhandigen was dan weer een werkje voor voorzitter Alex. Hij deed het niet eens met tegenzin.

Vandaag is er vanaf 18 uur de klassieke vipavond voor de sponsors, gevolgd door een optreden van coverband Hammertime om 19.30 uur, en de tijdloze Party met Dirk Stoops. Alweer een topavond op de grootste wijkkermis van Lochristi. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio