Fellaini dicht bij een overstap naar Italië, grootmacht bevestigt interesse

Fellaini dicht bij een overstap naar Italië, grootmacht bevestigt interesse

Foto: AFP

Het ziet ernaar uit dat Marouane Fellaini Old Trafford volgend seizoen zal inruilen voor San Siro. Het contract van de Rode Duivel bij Manchester United loopt eind dit seizoen af en daarvan zou AC Milan gebruik willen maken om de krullenbol gratis over te nemen. Bij de Rossoneri zou een contract van drie jaar klaarliggen. De Italianen bevestigden in ieder geval de interesse.

De toekomst van Fellaini is al een tijdje voer voor de geruchtenmolen. Manchester United probeert onze landgenoot te overtuigen om zijn contract te verlengen, maar ondertussen geniet de kopbalsterke middenvelder ook de interesse van PSG, Monaco, Besiktas en een resem Chinese clubs.

Maar het lijkt er dus meer op dat Big Fella naar Italië trekt. Bij AC Milan zou een contract van drie jaar voor hem klaarliggen en dat zou de Rode Duivel wel charmeren. Coach Gennaro Gattuso zou op zoek naar extra mankracht op het middenveld en Fellaini zou perfect in dat plaatje passen.

Sportief directeur Massimiliano Mirabelli bevestigde bij Sky Sports dat AC Milan aan Fellaini denkt. “Hij kan een belangrijke speler zijn. We weten dat hij niet verlengt bij Manchester United, maar het is moeilijk om te zeggen dat we een overeenkomst gaan vinden. Hij heeft belangrijke voorwaarden. We gaan proberen, maar we houden alles vertrouwelijk. We moeten eerst alles afronden vooraleer we spelers gaan aankondigen.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.