Vijfde editie van Loland op zaterdag 25 augustus

Vroegboekers Loland moeten nu wel toeslaan

Vroegboekers Loland moeten nu wel toeslaan

Foto: Loland

Lochristi - Op zaterdag 25 augustus is dancefestival Loland ondertussen al aan de vijfde editie toe. Gegroeid uit de idee van een paar vrienden om mensen op een gezellige manier bij te brengen rond dansmuziek, is het festival ondertussen een begrip geworden. Loland gaat opnieuw door op de vertrouwde locatie, op het terrein achter Drinks De Clercq, Dorp-Oost 133, tegenover de Pauwstraat. Zaterdag 25 augustus, dat is nog net geen 100 dagen meer te gaan. Wie een ticket wil met 6 euro korting, moet nu wel toeslaan. De zogenaamde 'vroegevogeltickets' zijn maar tot eind mei beschikbaar: 24 euro in plaats van 30 euro.

Vandaag kondigde Loland met dk Goldfox op het hoofdpodium nog een nieuwe naam aan. Eerder maakte de organisatie nog andere namen waaronder Regi en Dave Lambert bekend.  Ook Bizzey (foto) staat op de affiche. De tot nu toe bekendgemaakte namen kan u terugvinden op de site van Loland.

Tickets voor Loland kunnen gekocht worden bij een aantal handelaars in Lochristi, waaronder ook de locatie waar het festival plaats vindt: Drinks De Clercq. De andere adressen staan op de site van Loland, waar je ook online kan boeken.

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio