Marc Coucke ontmoet ex-coryfeeën op het Galadiner van de Constant Vanden Stock Foundation

Veel en schoon volk vandaag in het Constant Vanden Stockstadion voor het jaarlijks galadiner van de Constant Vanden Stock Foundation, de stichting die zich inzet voor lokale projecten ten voordele van minderbedeelde mensen, motorisch en mentale gehandicapten, sociale minderbedeelden en in het bijzonder jongeren en kinderen. Ook kersvers voorzitter Marc Coucke was van de partij en schudde er de hand met heel wat coryfeeën uit het rijke verleden van de Brusselse club.

Onder anderen Eddy Merckx, Paul Van Himst, Robbie Rensenbrink, Georges Heylens en uiteraard ook Jan Mulder waren naar het stadion afgezakt. Ook de jongere generatie tekende present met Marc Degryse, Luc Nilis, Tomasz Radzinski, Gilles De Bilde en ook Pär Zetterberg. Ook huidig coach Hein Vanhaezebrouck was van de partij, samen met het merendeel van de huidige spelerskern. Uiteraard kon ook de familie Vanden Stock niet ontbreken. Onder leiding van erevoorzitter Roger kwamen zij naar de feestavond afgezakt.

Aflevering 13: Ref Van Driessche over de vloer, Anderlecht onder vuur Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.