Vier transfervliegen in één klap voor Anderlecht

Vier transfervliegen in één klap voor Anderlecht

Antonio Milic. Foto: BELGA

Antonio Milic (22), de Kroatische verdediger van KV Oostende, is op vakantie vertrokken, maar niet vooraleer hij een vierjarig contract bij Anderlecht ondertekende. Enige voorwaarde is dat de clubs een deal vinden, maar dat komt deze week in principe in orde. Hetzelfde geldt voor KVO-aanvaller Knowledge Musona (27), die ook voor vier jaar naar RSCA komt.

Daarnaast vond paars-wit met Rode Ster Belgrado een akkoord over de 19-jarige linksbuiten Luka Adzic. Het betaalt 800.000 euro, de laatste details worden momenteel uitgeklaard.

Dat laatste geldt ook voor de komst van Aristote Nkaka. De 21-jarige middenvelder van, jawel, KV Oostende is vandaag in Neerpede om zijn transfer af te ronden. Het is de bedoeling dat Nkaka meteen weer wordt uitgeleend aan KVO. Opmerkelijk, toen hij in januari werd overgenomen van Moeskroen kreeg de jeugdspeler van Club Brugge al min of meer de belofte dat hij zes maanden later naar Anderlecht kon.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.