Hallucinant beeld

En plots doet de passagier naast je op het vliegtuig zijn broek af om te plassen

Een hallucinant beeld vanop een vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij Frontier Airlines. Tijdens een vlucht van Denver naar South Carolina kon een vrouw donderdag vastleggen hoe een andere passagier plots begon te plassen op het zitje voor hem.

Naar verluidt had de man uit de Amerikaanse staat Colorado tijdens de vlucht alleen al meerdere shotjes wodka besteld. De passagier was duidelijk dronken en mogelijk ook onder invloed van drugs.

Op het vliegtuig begon hij zich meteen te misdragen. In eerste instantie zat hij tussen twee vrouwen, tegen wie hij al snel verbaal en fysiek agressief werd. Hij raakte een van de vrouwen aan terwijl ze lag te slapen, de andere stelde hij ongepaste vragen over haar seksleven.

Plassen op stoel

Het ongepaste gedrag zette het personeel van Frontier Airlines ertoe aan om de man een ander zitje toe te wijzen. Zo kwam hij in dezelfde gang als passagier Emily terecht.

“Het personeel liet de man achterin het vliegtuig plaatsnemen”, getuigt ze. “Ze waarschuwden me meteen voor het gedrag dat hij al vertoond had. Maar verder deden ze niks.”

En toen zag ze uit haar ooghoek plots iets dat alle verbeelding tartte. De man maakte zijn gordel los, deed zijn broek open en begon te plassen op het zitje voor hem. Emily kon het allemaal vastleggen op beeld.

“Ik begon meteen te roepen: hij is aan het plassen! Hij is verdomme aan het plassen”, zegt ze. “Maar het personeel reageerde amper. Een van de stewardessen zei zelfs dat ik moest kalmeren en stoppen met vloeken.”

Arrestatie

De vrouw getuigde later in verschillende media dat ze teleurgesteld was in de reactie van de luchtvaartmaatschappij. Volgens haar werd de man een halfuur later wel gearresteerd op de luchthaven. De FBI kon hem ook identificeren als Michael Allen Haag.

Hij werd gearresteerd op basis van bedreigingen tegenover het personeel, ongepast gedrag, seksuele intimidatie en exhibitionisme.

“Wij zijn op de hoogte van de situatie en werken samen met de bevoegde instanties”, reageerde een woordvoerder van Frontier Airlines intussen. “De veiligheid van onze passagiers is altijd onze absolute prioriteit.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees