Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Neemt dit kookboek je mee naar Turkije? Wij deden de test

Kookboek op de rooster

Neemt dit kookboek je mee naar Turkije? Wij deden de test

Ik heb sowieso een zwak voor de mediterrane keuken. Spaans, Italiaans, Frans en Grieks komen vaak bij ons op de tafel. Maar ook van over het water komen de heerlijkste gerechte zoals couscous uit Marokko of hummus uit Libanon. Een beetje een buitenbeentje is de Turkse keuken, die voor een deel aan de Griekse doet denken, maar ook lonkt naar het oosten met de heerlijkste kruiden en zachte smaken.

Toen ik het boek Turks Tafelen van Sevtap Yüce in handen kreeg, sloeg mijn hart een slagje over. Ze belooft in haar derde kookboek terug te keren naar haar roots. Ze leerde als kind al de geneugten ...

Het beste van Enkel voor abonnees