Vrouw wil met 160 kilometer per uur politie verschalken, maar wordt omver gemaaid door haar achtervolgers

Vrouw wil met 160 kilometer per uur politie verschalken, maar wordt omver gemaaid door haar achtervolgers

Een Amerikaanse vrouw waagde een poging om te ontsnappen toen de politie haar wilde tegenhouden omdat ze met een gestolen voertuig rondreed. De agenten zetten de achtervolging in, maar na een helse rit probeerde de voortvluchtige vrouw te voet haar weg te vervolgen. Zodra ze was uitgestapt, werd ze echter omver gemaaid door de achtervolgende politiemannen. “Het was niet de bedoeling om ze te raken.”

De politie van Tulsa, de op een na grootste stad van de staat Oklahoma, wilde onlangs een voertuig controleren toen ze hadden gemerkt dat de truck als gestolen was opgegeven. De vrouwelijk bestuurder had daar echter niet veel zin in en nam de agenten mee op een wilde achtervolging, die soms snelheden van 160 kilometer per uur haalde. Tijdens de helse rit - die meer dan een kwartier duurde - raakte de vrouw verschillende voertuigen. Uiteindelijk besloot ze het voertuig te dumpen en te voet haar kans te wagen, maar dat liep niet helemaal als gepland.

Zodra ze is uitgestapt, komt ze erg hard in aanraking met de motorkap van het politievoertuig dat haar al de hele tijd achtervolgde. “Raak haar niet, raak haar niet”, schreeuwt een van de agenten wanhopig, maar de bestuurder kan niet tijdig remmen en bezorgt de vrouw een verblijf in het lokale ziekenhuis. De 31-jarige verdachte raakte niet zwaargewond door de botsing met de patrouillewagen, en verdween achter tralies na een kort verblijf in een ziekenhuisbed. Ze zal zich moeten verantwoorden voor het gebruiken van een gestolen voertuig en het in gevaar brengen van anderen terwijl ze de politie probeerde te verschalken.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees