Restaurant Bastide 71 zorgt voor de VIP-catering

VIDEO. Scala komt terug naar de Brielpoort

Jo Taveirne van Restaurant Bastide 71 en Kristof Baertsoen van Miracle vzw. Foto: Eddy Lefevre

Deinze - De broers Kolacny komen met hun Scala-meisjes terug naar de Brielpoort in Deinze op paaszaterdag 20 april 2019. Drie jaar na hun eerste passage in de Brielpoort staan ze zelf te popelen om terug te keren met hun nieuwe show “Meisjesnamen”. Bij hun eerste doortocht waren ze zo fel onder de indruk van het Deinse publiek dat ze zelf vroegen of ze mochten terugkeren. Net als vorige keer gebeurt dat op uitnodiging van Miracle vzw. Vorige keer was de zaal, 1100 zitplaatsen, uitverkocht. De capaciteit van de Brielpoort wordt deze keer beperkt tot 900 zitplaatsen. De VIP-catering wordt deze keer verzorgd door restaurant Bastide 71 uit Deinze.

Anne. Irene. Annelies. Marijke, …

Zijn dit namen van Scalazangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes, gezongen door Barbara, Danielle, Rosa, Marjolijn en vele anderen in Scala’s nieuwe theatertournee? De zangeressen van Scala hebben nog steeds engelachtige stemmen. Ze banen zich al jarenlang een weg door het muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen. Dat Scala kan en zal verbazen moet niemand nog verwonderen en dat ook deze voorstelling zal staan als een huis, staat als een paal boven water. Scala, geliefd van Duitsland tot China, komt met "Meisjesnamen" terug in de Vlaamse theaters. En voor het eerst helemaal in het Nederlands.

Bastide 71

Kristof Baertsoen: 'Ter gelegenheid van dit concert Scala komt chefkok Jo Taveirne van Restaurant Bastide 71, op vraag van Miracle vzw, naar de Brielpoort om er de catering te verzorgen van ons VIP-arrangement. Hierdoor kunnen we onze VIP’s een top-avond garanderen, zowel muzikaal als gastronomisch.'

Het gastronomisch menu ziet er als volgt uit: Sprankelend aperitief - Carpaccio van gerijpt en gepekeld hollsteiner rund, Rilette van witte heilbot en frisse kruiden, Kroepoek van inktvis met gemarineerde avocado - Slaatje van wilde zalmforel met Griekse pasta - Opgevulde zwartpootkip / sausje van tierenteynmosterd / rostï / seizoensgroenten - Javanais met ganache van donkere chocolade - Koffie.

In februari 2017 openden Jo Taveirne en Inke Van Hyfte hun restaurant op de Markt van Deinze. Binnenin mag u zich verwachten aan een zeer gezellig en warm interieur. Het kiezen uit de menukaart is niet zo moeilijk, want Jo en Inko hebben namelijk gekozen voor een redelijk beperkte kaart. Allemaal creatieve gerechten met een uitstekende smaakbalans. Er werd gekozen voor een klein en gezellig restaurant, daarom kan reserveren aangewezen zijn. Achter het fornuis staat Jo die veel van zijn leerervaring opdeed in Hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge en daarna jarenlang alles verder heeft opgebouwd in Restaurant Den Oesterput. Voor een goede ontvangst en bediening staat Inke graag voor u klaar.

Tribune

Nieuw bij de concerten van Miracle vzw is dat de achterste rijen, vanaf rij 20, worden op een tribune geplaatst, zodat ook achteraan iedereen volop kan genieten van het spektakel. 

Formules

VIP + Dinner: 125 euro, inclusief dinner verzorgd door Bastide 71 en dranken vanaf 17.30 u en tot 1 uur na het concert in de VIP-lounge, parkeerplaats, gereserveerde plaats op de eerste rijen.

VIP: 60 euro, inclusief drankjes 1 uur vóór en na het concert in de VIP-lounge, parkeerplaats, gereserveerde plaats op de eerste rijen

Rang 1: 38 euro: deze kaartjes zijn ondertussen uitverkocht.

Rang 2: 32 euro

Reserveringskosten en betalingskosten zijn in de prijs inbegrepen.

Wie eerder al een gewoon ticket (VIP-)ticket kocht, maar nu toch liever een VIP+Dinner-ticket wil, kan zijn ticket omruilen door een mailtje te sturen naar info@miraclevzw.be.

Praktisch

Wanneer: Paaszaterdag 20 april 2019, deuren open om 19 u.

Tickets: beschikbaar op www.miraclevzw.be en bij Belcoprint in de Tolpoortstraat 3 in Deinze.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio