VIDEO. Scala komt terug naar de Brielpoort

VIDEO. Scala komt terug naar de Brielpoort

Foto: www.miraclevzw.be

Deinze - De broers Kolacny komen met hun Scala-meisjes terug naar de Brielpoort in Deinze op paaszaterdag 20 april 2019. Drie jaar na hun eerste passage in de Brielpoort staan ze zelf te popelen om terug te keren met hun nieuwe show “Meisjesnamen”. Bij hun eerste doortocht waren ze zo fel onder de indruk van het Deinse publiek dat ze zelf vroegen of ze mochten terugkeren. Net als vorige keer gebeurt dat op uitnodiging van Miracle vzw. Vorige keer was de zaal, 1100 zitplaatsen, uitverkocht. De capaciteit van de Brielpoort wordt deze keer beperkt tot 900 zitplaatsen. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar.

Anne. Irene. Annelies. Marijke, …

Zijn dit namen van Scalazangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes, gezongen door Barbara, Danielle, Rosa, Marjolijn en vele anderen in Scala’s nieuwe theatertournee? De zangeressen van Scala hebben nog steeds engelachtige stemmen. Ze banen zich al jarenlang een weg door het muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen. Dat Scala kan en zal verbazen moet niemand nog verwonderen en dat ook deze voorstelling zal staan als een huis, staat als een paal boven water. Scala, geliefd van Duitsland tot China, komt met "Meisjesnamen" terug in de Vlaamse theaters. En voor het eerst helemaal in het Nederlands.

Formules

VIP + Dinner: 125 euro, inclusief uitgebreid buffet en dranken voor en na het concert in de VIP-lounge, parkeerplaats, gereserveerde plaats op de eerste rijen.

VIP: 60 euro, inclusief drankjes vóór en na het concert in de VIP-lounge, parkeerplaats, gereserveerde plaats op de eerste rijen

Rang 1: 38 euro

Rang 2: 32 euro

Reserveringskosten en betalingskosten zijn in de prijs inbegrepen.

Praktisch

Wanneer: Paaszaterdag 20 april 2019, deuren open om 19 u.

Tickets: beschikbaar op www.miraclevzw.be en bij Belcoprint in de Tolpoortstraat in Deinze.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio