Studenten kunnen nu ook blokken in hun favoriete nachtclub

Leuven / Antwerpen -

Voor heel wat studenten breekt de blok stilaan aan: ze trekken zich de komende weken terug op kot, in hun ouderlijke woonst of in de bieb. Dit jaar is er nóg een optie, want twee Vlaamse nachtclubs worden in juni omgevormd tot studeerlocaties. In Leuven en Antwerpen zal het voor een keer muisstil zijn, zodat je er rustig kan studeren.

Drie dagen lang veranderen nachtclubs Ampere in Antwerpen en Barvista in Leuven in ‘Red Bull Study Clubs’. Je zal er voor een keer niet kunnen feesten met je vrienden of klasgenoten, maar wel in alle rust kunnen blokken voor de examens die eraan komen.

Studeren kan zelfs de hele nacht door, want de clubs blijven gedurende drie dagen gewoon doorlopend open voor studenten. Bovendien zijn de nodige voorzieningen aanwezig om het blokken wat aangenamer te maken. In de study lounge is er gratis wifi, elektriciteit, handige hulpmiddelen en gezonde snacks. Voor wie nood heeft aan een welverdiende pauze, is er de energy lounge. Hier kan je bijvoorbeeld gamen of de benen losgooien tijdens de stille disco.

De Ampere in Antwerpen wordt opengesteld van 5 tot 7 juni. In de Barvista in Leuven kan je van 11 tot 13 juni terecht. Meer info vind je op www.redbull.be/studyclub.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees