Inbrekers ook verdacht van andere diefstallen: parket vraagt uw hulp

Inbrekers ook verdacht van andere diefstallen: parket vraagt uw hulp
Asse -

Het parket heeft beelden verspreid van een van de drie daders van een inbraak in een bedrijf in de Poverstraat in het Vlaams-Brabantse Zellik. De drie inbrekers worden ook nog verdacht van andere feiten.

De feiten speelden zich af in de nacht van 20 op 21 februari 2018 in een bedrijf in de Poverstraat in Zellik, een deelgemeente van Asse. De drie daders drongen het bedrijf binnen en gingen aan de haal met enkele computers.

Omdat ze ervan verdacht worden achter nog andere diefstallen te zitten, verspreidt het parket beelden die de bewuste nacht gemaakt werden met bewakingscamera’s.

“Een van de daders werd gefilmd door de bewakingscamera’s en is goed herkenbaar. Een man van ongeveer 20 jaar oud en normaal gebouwd. Hij droeg een lichtkleurige pet met een zwarte jas waarvan hij de kap over de pet had getrokken, een grijze broek en sportschoenen. Op de linker mouw van de jas staat een geel logo”, aldus het parket.

Herkent u de man op de bewakingsbeelden of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800-30.300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees