Celebs

Paris Jackson verklapt waarom ze wegliep tijdens modeshow Dior

Paris Jackson verklapt waarom ze wegliep tijdens modeshow Dior

Foto: Photo News

De Amerikaanse Paris Jackson, dochter van wijlen Michael Jackson, is het boos afgetrapt tijdens de meest recente modeshow van Dior in Chantilly. De 20-jarige ster heeft nu op het voorval gereageerd via Twitter.

Paris Jackson schrijft dat ze niet boos was, eerder overrompeld en een beetje verdrietig. “Ik ben stilletjes rechtgestaan en weggegaan. Ik deed mijn best om geen scène te maken”, staat er te lezen. Waarom ze het defilé vroegtijdig verliet? “Ik sta niet achter iets als dieren met de zweep worden geslagen. Ik wil hiermee geen vijanden maken in de modewereld, maar ik zal wel altijd mezelf blijven”, staat er nog bij.

Paris Jackson verklapt waarom ze wegliep tijdens modeshow Dior
Foto: Photo News

Een situatieschets: de cruise collectie van het Franse modehuis Dior was een eerbetoon aan de Escaramuzas, Mexicaanse paardrijdsters. Tijdens het defilé kwamen dames te paard tevoorschijn in de Dior-manège om een act op te voeren. Daarbij werden de dieren met de zweep begeleid. Paris hoopt, en heeft er zelfs een goed oog in, dat alle luxueuze modemerken binnenkort wreedheid tegen dieren zullen bannen. “Daar zouden we allemaal erg enthousiast over moeten zijn”, besloot ze in een tweet.

Model en fashionista Alexa Chung zag er duidelijk geen graten in. Zij plaatste een vertraagd filmpje van de paarden op haar Instagrampagina. “Badass”, schreef ze erbij.

 

@Dior Badass!

Een bericht gedeeld door Alexa (@alexachung) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees