Nieuwe zaalshow Jacques Vermeire: wie VIP-ticket koopt, mag 7 uur met de komiek doorbrengen

Het gaat opnieuw hard voor Jacques Vermeire (67). Zijn nieuwe comedyshow ‘Van 7 tot 77’ staat nu al op zo’n 50 voorstellingen en de komiek/acteur verwacht dat het er uiteindelijk dubbel zoveel worden. Woensdag stelde Vermeire zijn show voor in Oostende, waar hij voor het eerst zal proberen het 2.000 plaatsen tellende Casino Kursaal uit te verkopen.

“Nooit eerder bracht ik mijn zaalshow in het Kursaal omdat ik ervan overtuigd was dat ik die zaal nooit vol zou krijgen. Zelfs niet toen ik nog met Luc Verschueren optrad”, aldus Vermeire die nu een nieuwe aangever heeft gevonden in sportjournalist Ruben Van Gucht (32). “We hebben al een hele reeks try-outs achter de rug en het is fantastisch hoezeer het klikt tussen ons. Met een serieuze aangever krijgt de show een heel nieuwe dynamiek. Ruben is echt de nieuwe Luc Verschueren. Van 7 tot 77 wordt dan ook vintage Vermeire voor wie mijn optreden van vroeger nog kent.”

Hoe vintage Vermeire ondertussen wel is, mocht hij hilarisch genoeg aan den lijve ondervinden toen een passant uit Antwerpen hem aansprak als John Cleese. Vermeire speelde het spelletje even mee tot hij de beteuterde handtekeningjager met beide voeten op de grond bracht. Pittig detail: even voordien was de échte John Cleese aan het Kursaal voorbij geslenterd. De Britse komiek speelt er deze dagen immers zijn show The Last Time to See Me Before I Die.

Wie zich bij Jacques Vermeire wil verzekeren van een hoogstpersoonlijke ontmoeting, kan zich in het kader van zijn komende show een soort super VIP-ticket aanschaffen. Voor 177 euro breng je zeven uur met Vermeire door. Te beginnen bij een drankje voor de show, via de soundcheck en een bezoek aan de komiek tijdens de pauze tot een etentje achteraf.

De officiële première van Van 7 tot 77 vindt plaats op 17 november in Gent. Info via www.jacquesvermeire.be.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees