Man neergeschoten in Sint-Job-in-’t-Goor

Man neergeschoten in Sint-Job-in-’t-Goor

De feiten deden zich voor in de voortuin van een pand in de Canadalaan. Foto: sare

Brecht -

Bij een schietpartij in Sint-Job-in-’t-Goor, een deelgemeente van Brecht, is vannacht een man zwaargewond geraakt. De federale politie onderzoekt de zaak, het is nog niet duidelijk of er een link is met de woedende drugsoorlog in Antwerpen.

Buurtbewoners hoorden vannacht omstreeks 4 uur geruzie in de Canadalaan in Sint-Job-in-’t-Goor, maar geen schoten. Het was de vriendin van de man die hem even later neergeschoten aantrof in de hal. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het AZ Klina in Brasschaat, en verkeert buiten levensgevaar. Dat werd vernomen bij de politiezone Voorkempen.

Het is nog niet duidelijk of de man ook effectief neergeschoten werd aan zijn eigen woning. Mogelijk werd hij elders aangevallen, en strompelde hij gewond naar het appartementsgebouw in de Canadalaan, waar hij sinds drie maanden woonde met zijn vriendin en vier kinderen.

Over het motief van de schietpartij en of er al een spoor is naar de dader zijn nog geen details bekend. De federale gerechtelijke politie heeft de zaak overgenomen, zij houdt zich bezig met alle incidenten die mogelijk verband houden met het Antwerpse drugsmilieu. De ex-man van de vriendin van de man was in het verleden namelijk al betrokken bij drugszaken, al wijst niets er momenteel op dat er een link naar de woedende drugsoorlog in de stad is. Mogelijk moet de oorzaak van de schietpartij in de relationele sfeer gezocht worden.

Man neergeschoten in Sint-Job-in-’t-Goor
Foto: Mia Uydens
Man neergeschoten in Sint-Job-in-’t-Goor
Foto: sare
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees