Derde provinciale B met Lochristi B, Zaffelare A, Heusden, FC Destelbergen en Laarne-Kalken

Reeksindeling provinciaal voetbal zorgt voor heel wat derby's

Reeksindeling provinciaal voetbal zorgt voor heel wat derby's

Vreugde en ontgoocheling op het voetbalveld: in 2018-2019 kan u het iets dichter bij huis beleven Foto: mdb

Destelbergen - De reeksindeling is nog voorlopig, maar als we de kalendermakers van het provinciaal voetbal op dit moment mogen geloven, wachten ons volgend seizoen heel wat leuke derby's: FC Destelbergen, KFC Heusden maar ook SV Zaffelare, Dynamo Beervelde en SK Lochristi B komen net als Laarne-Kalken elkaar twee keer tegen in de voetbaljaargang 2018-2019.

De eindronde en de barragewedstrijden kunnen nog een en ander herschikken, maar het ziet er dus allemaal hoopvol uit voor volgend seizoen: vooral derde B wordt een reeks waar we met plezier heroïek en voetbalplezier gaan aan koppelen: Heusden A, Sint-Denijs-Sport, Cercle Melle, Moortsele, Schelde A, VC Zwijnaarde, Laarne-Kalken, FC Destelbergen, Lochristi B, Bottelare, Massemen, Zaffelare A, Melsen, Beervelde, Zevergem, HT Zwijnaarde zijn de hoofdrolspelers, en dat kan de voetballiefhebber alleen maar toejuichen. Opmerkelijk is dat de teams uit Groot-Lochristi ook voor het eerst weer door de kalendermaker in dezelfde reeks zijn samengebald, en dat is alweer een eeuwigheid geleden. 

In vierde provinciale A vinden we dan weer VS Destelbergen. Die zoeken het iets verder van huis, met Balgerhoeke, Kaprijke-Bentille, Knesselare, Zaffelare B, Vinkt B, Lotenhulle, SKV Oostakker, Akkers Middelburg, Avrasya Gent, Muide B, Leerne, Sint-Amandsberg en VV. 9000 Gent levert dat wat meer kilometertjes op de zondagse voetbalteller op. 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio