Celebs

Model Chrissy Teigen toont eerlijke foto van haar striemen na de bevalling

Model Chrissy Teigen toont eerlijke foto van haar striemen na de bevalling

Foto: REUTERS

Laat het aan Chrissy Teigen om het moederschap geen spatje glamoureuzer voor te stellen dan het in werkelijkheid is. Van postnatale depressie tot lichamelijke kwaaltjes: niets wat haar 17 miljoen volgers op Instagram niet mogen weten.

Model Chrissy Teigen (32) is nog maar pas bevallen van Miles, haar tweede kindje met zanger John Legend. En toont haar volgers dat peperdure crèmes smeren geen enkele garantie is om er zonder striemen vanaf te komen. “Ik dacht dat ik het zo goed gedaan had met mijn crèmes. Mijn heupen!” schreef ze bij een filmpje op Instagram Stories waarop ze haar -toegegeven, niet heel dramatische - striemen toonde.

Model Chrissy Teigen toont eerlijke foto van haar striemen na de bevalling

Eerder deze week deelde Teigen ook een foto van zichzelf met een ziekenhuisonderboek, die ze vergeleek met een fruitnetje, terwijl ze borstvoeding gaf aan haar baby. En tweette ze over haar leven ‘down under’ na de bevalling: “Ik kan je zeggen dat het leven na de bevalling echt negentig procent beter is wanneer je niet gescheurd bent tot aan je anus. Eén punt voor de baby. Nul punten voor Luna”.

Chrissy Teigen staat bekend om haar openhartigheid op sociale media: zo komt ze er openlijk voor uit dat haar twee kinderen via IVF verwekt zijn, dat ze een moeilijke relatie heeft met alcohol en dat ze na de geboorte van haar eerste kindje Luna een postnatale depressie doormaakte.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees